City of Angels - Forum

City of Angels => Dobrodošli na City of Angels => Topic started by: Flash on November 02, 2018, 09:49:40 PM

Title: Savjeti za kvalitetnu igru i zabavu
Post by: Flash on November 02, 2018, 09:49:40 PM

Kao i u svakom društvu pa tako i kod nas, potrebno je pridržavati se određenih pravila koja su tu da bi zajednička igra bila ugodna svima nama. Dobro pročitajte sva pravila (http://forum.cityofangels-roleplay.com/index.php?board=42.0) City of Angels servera, a i foruma, kako biste nesmetano uživali u igri i istinski doživjeli Role Play.

Gdje god došli uvijek je lakše s društvom. Ukoliko imate prijatelje koji igraju SA:MP pozovite ih i zajedno zaigrajte na serveru. Ukoliko ste novi na zajednici i došli ste potpuno samostalno - bez brige. Uputite pozdrav igračima u podforumu Predstavite se (http://forum.cityofangels-roleplay.com/index.php?board=435.0) i recite par riječi o sebi. Vjerujte mi, dovoljno je par postova na forumu i nekoliko interakcija na serveru da steknete nove prijatelje.

Kada se lagano ''ufurate'' u City of Angels sistem i pravila te vas počne zanimati konkretniji Role Play posjetite podforum Službeni tutorijali i upute (http://forum.cityofangels-roleplay.com/index.php?board=117.0) gdje možete pronaći savjete, tutoriale i objašnjenja za gotovo sve moguće što ste zamislili. Ukoliko ste zainteresirani za nešto što nije objašnjeno, a htjeli biste saznati nešto više - predložite da netko napravi tutorial ili jednostavno pitajte na forumu, sigurno će vam se javiti par dobrovoljaca.

Sada ste spremni da svoj Role Play karaktera podijelite s ostalim članovima na forumu. Naravno, to nije obavezno. Ukoliko pojedine RP-ove slikate i želite ih podijeliti s drugima kako biste što bolje opisali karaktera to možete učiniti u podforumu Predstavljanje server karaktera (http://forum.cityofangels-roleplay.com/index.php?board=1258.0). Pročitajte pravila podforuma gdje imate lijepe primjere kako predstaviti vašeg karaktera, a tutorial za editanje slika možete pronaći u podformu spomenutom u odlomku iznad.(http://pluspng.com/img-png/png-good-luck-we-want-to-wish-all-of-our-archers-that-will-be-participating-in-the-az-state-outdoor-joad-outdoor-championships-this-weekend-good-luck-have-fun-381.png)