INFO Informacija / Novost

MCG

Error 404: User not found
Community Owner
Developer Team
Web development
Reaction score
35
Nedavno je bio jedan mali thread, sluzio je iskreno reda-radi da se vidi razmisljanje igraca, komentari, dojmovi, itd. U svakom slucaju nakon neke analize, ovdje sam da vam kazem da se radnja iz sela prebacivati nece nigdje. To je prvo, a sad...

Druga stvar je da vam kazem da iako se radnja prebacivati nece, bice nekih promjena. Nekih manjih, nekih vecih, a neka ispod tepiha kao iznenadenje. Ono sto mogu da trenutno potvrdim je sljedece, malo cemo prosiriti granicu. Ne puno, samo malo. Ali o tome nesto kasnije, to jest drugim danom i prilikom.

Broj tri. Netkome radnja u ovim selima pase, nekima ne pase. Nekima fali moderni dio... osobno takoder. Ali tu sam dosao do neke solucije koja ce se odvijati putem RPa i svi ce imati sansu sudjelovati u tome, na jedan ili drugi nacin. Ta takozvana sela cemo malo prosiriti, nadograditi itd. Kako ce se stvari mjenjati vizualno, tako ce i skriptom. Ali jos jednom o tome drugom prilikom i vremenom.

Ono najbitnije sto sam htjeo reci je da nastavite igrati bez straha, brisanja nikakvih nece biti. Global Restart Mode ponovno biti nece, tako da samo naprijed i derite taj RP po pravilima kao i uvijek.

Ako imate kakvih komentara, ostavite ih svakako ispod. Naravno civiliziranim tonom.

Last edited by a moderator:
Sitne izmene ali nadam se dobre po igrace, i nadamo se bez ENV mapa na svakom cosku, neka masta uradi svoje kod igraca a ne mape.

• Hmm
Reactions: MCG
Back