SRETAN OSMI ROĐENDAN CITY OF ANGLES!!!
                                                 
Nemaš račun?

Što čekaš? Registriraj se jednim klikom!

Novosti

SRETAN OSMI ROĐENDAN CITY OF ANGLES!!!
                                                 
Oglašavanje


[1]   Go DownSavjeti za kvalitetnu igru i zabavu
(3018 posjeta stranici)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Flash
CoA Friend

700 reputacije
7.832 postova
Starješina s velikom reputacijom
ÄŒlan je postao CoA Friend
ÄŒlan je postao moderator
ÄŒlan je postao lider organizacije
ÄŒlan je postao CoA STAFF
3 godine na zajednici
Član sa više od 5000 postova
Član je među Top 100 članova s najviše postova
Offline Flash | CoA Friend

Kao i u svakom društvu pa tako i kod nas, potrebno je pridržavati se određenih pravila koja su tu da bi zajednička igra bila ugodna svima nama. Dobro pročitajte sva pravila City of Angels servera, a i foruma, kako biste nesmetano uživali u igri i istinski doživjeli Role Play.

Gdje god došli uvijek je lakše s društvom. Ukoliko imate prijatelje koji igraju SA:MP pozovite ih i zajedno zaigrajte na serveru. Ukoliko ste novi na zajednici i došli ste potpuno samostalno - bez brige. Uputite pozdrav igračima u podforumu Predstavite se i recite par riječi o sebi. Vjerujte mi, dovoljno je par postova na forumu i nekoliko interakcija na serveru da steknete nove prijatelje.

Kada se lagano ''ufurate'' u City of Angels sistem i pravila te vas počne zanimati konkretniji Role Play posjetite podforum Službeni tutorijali i upute gdje možete pronaći savjete, tutoriale i objašnjenja za gotovo sve moguće što ste zamislili. Ukoliko ste zainteresirani za nešto što nije objašnjeno, a htjeli biste saznati nešto više - predložite da netko napravi tutorial ili jednostavno pitajte na forumu, sigurno će vam se javiti par dobrovoljaca.

Sada ste spremni da svoj Role Play karaktera podijelite s ostalim članovima na forumu. Naravno, to nije obavezno. Ukoliko pojedine RP-ove slikate i želite ih podijeliti s drugima kako biste što bolje opisali karaktera to možete učiniti u podforumu Predstavljanje server karaktera. Pročitajte pravila podforuma gdje imate lijepe primjere kako predstaviti vašeg karaktera, a tutorial za editanje slika možete pronaći u podformu spomenutom u odlomku iznad.
November 02, 2018, 09:49:40 PM (Last Edit: November 23, 2018, 06:25:20 PM by Flash)
former Global Moderator & Game Admin

Bolje cerka kurva nego sin f8.


[1]   Go Up