OBAVIJEST - OLAKŠAN ULAZAK NA SERVER (novi igrači - download MODELA)
[NOVOSTI] - City of Angels dobila novi GAME SERVER!
[GTA V] - Sneak Peek na novi CoA GTA V server!
INGAME Pogodnosti - NOVI PREMIUM PAKET + novosti za sadasnje donatore!
Nemaš račun?

Što čekaš? Registriraj se jednim klikom!

Oglašavanje


1   Go DownSavjeti za kvalitetnu igru i zabavu
(1639 posjeta stranici)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Flash
CoA Friend

691 reputacije
7,729 postova
Starješina s velikom reputacijom
Član je postao CoA Friend
Član je postao moderator
Član je postao lider organizacije
Član je postao CoA STAFF
3 godine na zajednici
Član sa više od 5000 postova
Član je među Top 100 članova s najviše postova
Online Flash | CoA Friend

Kao i u svakom društvu pa tako i kod nas, potrebno je pridržavati se određenih pravila koja su tu da bi zajednička igra bila ugodna svima nama. Dobro pročitajte sva pravila City of Angels servera, a i foruma, kako biste nesmetano uživali u igri i istinski doživjeli Role Play.

Gdje god došli uvijek je lakše s društvom. Ukoliko imate prijatelje koji igraju SA:MP pozovite ih i zajedno zaigrajte na serveru. Ukoliko ste novi na zajednici i došli ste potpuno samostalno - bez brige. Uputite pozdrav igračima u podforumu Predstavite se i recite par riječi o sebi. Vjerujte mi, dovoljno je par postova na forumu i nekoliko interakcija na serveru da steknete nove prijatelje.

Kada se lagano ''ufurate'' u City of Angels sistem i pravila te vas počne zanimati konkretniji Role Play posjetite podforum Službeni tutorijali i upute gdje možete pronaći savjete, tutoriale i objašnjenja za gotovo sve moguće što ste zamislili. Ukoliko ste zainteresirani za nešto što nije objašnjeno, a htjeli biste saznati nešto više - predložite da netko napravi tutorial ili jednostavno pitajte na forumu, sigurno će vam se javiti par dobrovoljaca.

Sada ste spremni da svoj Role Play karaktera podijelite s ostalim članovima na forumu. Naravno, to nije obavezno. Ukoliko pojedine RP-ove slikate i želite ih podijeliti s drugima kako biste što bolje opisali karaktera to možete učiniti u podforumu Predstavljanje server karaktera. Pročitajte pravila podforuma gdje imate lijepe primjere kako predstaviti vašeg karaktera, a tutorial za editanje slika možete pronaći u podformu spomenutom u odlomku iznad.
November 02, 2018, 09:49:40 PM (Last Edit: November 23, 2018, 06:25:20 PM by Flash)
former Global Moderator & Game Admin1   Go Up