OBAVIJEST(Forum novost) - Budući donatori, aktivni donatori, novosti za donacije.
OBAVIJEST - OLAKŠAN ULAZAK NA SERVER (novi igrači - download MODELA)
OBAVIJEST(Forum/INGAME novost) - Izmena server pravila radi ugodnosti igracima
[OBAVEZNO JAVLJANJE] - Vlasnika KUĆA INGAME [22.09]
Nemaš račun?

Što čekaš? Registriraj se jednim klikom!

Oglašavanje


1   Go DownSavjeti za kvalitetnu igru i zabavu
(1590 posjeta stranici)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Flash
CoA Friend

691 reputacije
7,652 postova
Član je postao moderator
Član je postao CoA Friend
Član je postao CoA STAFF
Član je postao lider organizacije
3 godine na zajednici
Član sa više od 5000 postova
Član je među Top 100 članova s najviše postova
Offline Flash | CoA Friend

Kao i u svakom društvu pa tako i kod nas, potrebno je pridržavati se određenih pravila koja su tu da bi zajednička igra bila ugodna svima nama. Dobro pročitajte sva pravila City of Angels servera, a i foruma, kako biste nesmetano uživali u igri i istinski doživjeli Role Play.

Gdje god došli uvijek je lakše s društvom. Ukoliko imate prijatelje koji igraju SA:MP pozovite ih i zajedno zaigrajte na serveru. Ukoliko ste novi na zajednici i došli ste potpuno samostalno - bez brige. Uputite pozdrav igračima u podforumu Predstavite se i recite par riječi o sebi. Vjerujte mi, dovoljno je par postova na forumu i nekoliko interakcija na serveru da steknete nove prijatelje.

Kada se lagano ''ufurate'' u City of Angels sistem i pravila te vas počne zanimati konkretniji Role Play posjetite podforum Službeni tutorijali i upute gdje možete pronaći savjete, tutoriale i objašnjenja za gotovo sve moguće što ste zamislili. Ukoliko ste zainteresirani za nešto što nije objašnjeno, a htjeli biste saznati nešto više - predložite da netko napravi tutorial ili jednostavno pitajte na forumu, sigurno će vam se javiti par dobrovoljaca.

Sada ste spremni da svoj Role Play karaktera podijelite s ostalim članovima na forumu. Naravno, to nije obavezno. Ukoliko pojedine RP-ove slikate i želite ih podijeliti s drugima kako biste što bolje opisali karaktera to možete učiniti u podforumu Predstavljanje server karaktera. Pročitajte pravila podforuma gdje imate lijepe primjere kako predstaviti vašeg karaktera, a tutorial za editanje slika možete pronaći u podformu spomenutom u odlomku iznad.
November 02, 2018, 09:49:40 PM (Last Edit: November 23, 2018, 06:25:20 PM by Flash)
former Global Moderator & Game Admin


1   Go Up