[GTA V] - Sneak Peek na novi CoA GTA V server!
OBAVIJEST - OLAKŠAN ULAZAK NA SERVER (novi igrači - download MODELA #updated)
[FM] - Rules of Engagement
Nemaš račun?

Što čekaš? Registriraj se jednim klikom!

Oglašavanje


[1]   Go DownZBS V7.4 Lacertosus
(1390 posjeta stranici)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
NaneK

3 reputacije
72 postova
5 godina na zajednici
Offline NaneK |


Novosti

  • Poslije Nove godine opet se malo radilo na forumu. Skinut je novogodišnji dizajn, a tema je ažurirana na V7.4 kodnog imena Lacertosus.
    Iskreno cilj update-a nije bio pretjerano vidljiv. Par prevoda, neke izmjene u admin panelu i slično.
    Međutim ono što jeste vidljivo to je primjetna izmjena izbornika i headera. Na headeru je uklonjeno sve osim logoa. Razlog je taj što mi je već sve nekako bilo previše nabacano tu, nekako mi je vuklo na kič. Tako su stvari sa headera (avatar, poruke, i sl.) prebačene u izbornik Asii u pratećem izborniku.
  • Glavni cilj ovog update-a je da sve imate pri ruci, tražilicu, sve tipke izbornika, osnovne informacije korisnika, sat, pregled novih/mojih/odgovora na teme, pa je zato sve to smješteno u prateći izbornik. Najčešće korišteni linkovi su odmah vidljivi, dok oni manje korišteni + korisničke opcije su u podizborniku zvanom Asii.
  • Također dodana je i tamna verzija teme, na koju se možete prebaciti preko ON/OFF prekidača u donjem desnom ćošku headera. Tamna verzija teme je ubačena kako bi forum bilo lakše pregledati noću, s obzirom da je bijela boja naporna za večernja čitanja. Tamna verzija nije nova teme, već je to postignutno sa višestrukim CSS-ovima, pa tako kad kliknete ON ili OFF, forum zapravo samo prebaci (za vas) se na drugi CSS fajl. Kada se želite prebaciti kliknite na OFF na prekidaču i on će vas prebaciti na ON (tamnu temu). Kada ste na tamnoj temi kliknite na ON i on će vas prebaciti na OFF  (svijetlu temu).

Evo i fotografija o tome o čemu sam pričao.

ZBS V7.4 Lacertosus 2014 (plavo zaokruženo su Asii izbornik i ON/OFF prebacivač teme)


Tamna verzija teme


Asii izbornik
  • Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrovati na naš forum ili pogledati ga putem demo računa sa sljedećim login informacijama:
User: ZBDemo
Pw: demoracun

Srdačan pozdrav

January 06, 2014, 10:15:22 AM

Ad0b3

257 reputacije
1,849 postova
5 godina na zajednici
Član sa više od 1000 postova
Offline Ad0b3 |
Lepo ste odradili, svaka cast.

January 15, 2014, 04:57:16 PM
CoA player since (2012)


[1]   Go Up